Cégünkről

Cégünk a HORSEBOX KFT 2010. januárjában alakult, kizárólag magyar tulajdonosokkal.

Célunk az volt, hogy a magyar lovas társadalmat kiszolgálhassuk olyan mobil bokszok bérlési lehetőségével, amelyek az EU szabványnak és korunk elvárásainak megfelelnek.

A tervezésnél és a megvalósításnál kizárólag magyar szakemberek  tapasztalatára, gyakorlatiasságára és tudására alapoztunk. A legyártott elemek magyar műhelyekben, magyar munkaerő felhasználásával készültek el.

A tervezésnél és a kivitelezésnél figyelembe vettük a bokszok elemeinek szállíthatóságát és jövőbeni tartósságát. Ezért az elemeket kalodákba szervezve szállítjuk saját járműparkkal.
Ezáltal tudjuk biztosítani megrendelőink felé a pontosságot és a minőségi komplex szolgáltatást: csomagban kínáljuk a helyszínre szállítást, össze – és szétszerelést, elszállítást.

Tüv logóA cégünktől bérelhető mobil lóistállók ÉMI- TÜV minősítéssel rendelkeznek, mely  garancia a minőségre és a korszerűségre.   

Fontosnak tartjuk a lovassporttal összefüggésben a környezetvédelmi szempontok figyelembevételét: a szállítás új alapokon működő logisztikai megszervezése megfelel a környezettudatos szemléletnek.

Boksz rendszerünknél újdonságként bevezetésre került az istállók egységes és az érintésvédelmi szabványnak megfelelő világítással történő ellátása.
 
A fertőtlenítés, ami eddig nem volt gyakorlat, bekerült a szolgáltatásunkba. A cégünk igen fontosnak tartja, hogy ezáltal elkerülje az esetleges kórokozók egyik helyszínről  a másikra történő szállítását. Biológiailag lebomló fertőtlenítést alkalmazunk.

Felmerülő kérdéseivel forduljon bizalommal cégünkhöz!

Várjuk megelégedett ügyfeleink körébe!

Cégünk szeretne köszönetet mondani mindazoknak, akik szakmai tapasztalatukkal tanácsaikkal segítették a tervezést és azoknak, akik fizikai munkájukkal részt vettek terveink megvalósításában.

HORSEBOX KFT

JoomSpirit